Тренировки  • Товары и услуги  • Аренда  • Соревнования  • Правила  • Статьи  • Анонсы  • Спарринги  • Барахолка  • Обои  • За компанию  • розыск  • Ссылки
Ошибка загрузки данных

21-22/05 Всеукраїнські змагання з метань 2014


Всеукраїнські змагання з метань
20.05-22.05.2014 (легка атлетика)
Київ

Регламент проведення Всеукраїнські змагання з метань (далі – регламент) складено з урахуванням:
 - Статутів та Регламентів Міжнародної Асоціації легкоатлетичних федерацій (далі- ІААФ), Європейської Асоціації легкої атлетики (далі-ЄАА), Федерації легкої атлетики України (далі - ФЛАУ).
 - Правил змагань з легкої атлетики, затверджених конгресом ІААФ 2013 року.

1. Цілі і завдання заходу:
- подальший розвиток легкої атлетики в державі і залучення населення до регулярних занять легкою атлетикою;
- підвищення якості та ефективності роботи територіальних органів виконавчої влади з фізичної культури та спорту та осередків ФЛАУ, підведення підсумків їх діяльності з підготовки спортивного резерву, оцінки роботи спортивних організацій, спортивних шкіл та спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю з розвитку легкої атлетики;
- виявлення та відбір кращих спортсменів до складу збірних команд України для участі у міжнародних змаганнях;
- пропаганда легкої атлетики.

2. Строки і місце проведення заходу.
20.05 - 22.05.2014 року, м. Київ Столичне шосе 19 ДП « ОНСЦ Конча Заспа».
День приїзду 20.05.14р. День приїзду є офіційним днем змагань.

3. Організація та керівництво проведенням заходу.
Загальне керівництво проведенням змагань здійснює Мінмолодьспорт, яке відповідним наказом, за поданням ФЛАУ, затверджує керівні органи змагань.
ФЛАУ призначає керівні органи змагань, здійснює допуск учасників, проводить змагання у відповідності до вимог Правил ІААФ.
Вищезазначені організації виконують підготовчу роботу з організації та проведення змагань, прийому та розміщення учасників, ведуть розрахунки за витрати, пов’язані з проведенням змагань.
Відповідальність за підготовку та проведення змагань, за дотримання Правил ІААФ на змаганнях, а також за звітність покладається на Технічного і Організаційного делегатів та Керівника змагань.

4. Учасники заходу.
До участі у змаганнях допускаються громадяни України, які заявлені від команд областей та міст України, спортклубів, спортивних шкіл, спеціалізованих навчальних закладів спортивного профілю, відомств, ФСТ. Атлети, члени інших іноземних ФЛА, допускаються до участі у змаганнях тільки за згодою ФЛАУ.
Допуск до змагань відповідно правил ІААФ ( правила 20; 21 п.1.2.3.)
Чисельний склад команд областей та число учасників на виді - не обмежений.

5. Характер заходу:
Змагання особисті.

6. Програма проведення змагань:
метання диска, молота, списа, штовхання ядра – дорослі, молодь, юніори, юнаки старшого і молодшого віку

7. Безпека та підготовка місць проведення заходу.
Безпека та підготовка місць проведення змагань здійснюється організаторами чемпіонатів згідно міжнародних правил ІААФ.
Відповідальність за стан здоров’я учасників змагань несуть медичні установи за місцем проживання, які дали дозвіл спортсменам на участь у змаганнях, а також організації, які направляють команди чи окремих спортсменів на змагання. Кожний учасник повинен мати страховий поліс на термін проведення змагань.

8. Умови визначення першості та нагородження переможців та призерів.
На кожну дисципліну програми можна заявляти необмежене число учасників. Кожен учасник має
право брати участь у необмеженій кількості дисциплін програми (тільки у своїй віковій категорії). Виступ в іншій віковій категорії за допуском Головної тренерської ради, чи старшого тренера.
Особиста першість у кожній дисципліні програми визначається у відповідності до Правил ІААФ.
Протести розглядаються відповідно до Правил ІААФ.
Спортсмени та команди, які посіли 1-е місце, 2-е, 3-є місця нагороджуються дипломами Мінмолодьспорту.

9. Умови фінансування заходу та матеріального забезпечення учасників.
Витрати щодо матеріального забезпечення спортивних заходів несуть:
З підготовки й проведення змагань, передбачених Єдиним календарним планом зокрема оренда спортивних споруд, автотранспорту, оргтехніки та інше - Мінмолодьспорт в межах відповідного бюджетного призначення за окремим кошторисом.
Відрядження спортсменів , тренерів і представників (керівників) команд на змагання (проїзд до місця змагань і місця проживання, добові в дорозі і харчування в дні змагань, розміщення в готелях) - за рахунок організацій, що відряджають.
Федерація легкої атлетики України забезпечує суддівство змагань (підготовка, відбір, призначення суддів відповідних кваліфікаційних категорій), програмне забезпечення обробки результатів змагань, технічне забезпечення «он-лайн» (в режимі реального часу), випуск підсумкової інформації про змагання, розміщення інформації про змагання на сайті ФЛАУ, надання інформації міжнародним статистикам ЄАА, ІААФ.

10. Строки та порядок подання заявок на участь у заході.
До 10.05.2014 року перед проведенням Всеукраїнських змагань з метань, команди – учасники надсилають електронною поштою до оргкомітету змагань попередню заявку, згідно нижче зазначеного зразку, а також інформацію про чисельний склад учасників (жінок, чоловіків, тренерів, інших осіб.). Кінцева заявка надсилається електронною поштою до Оргкомітету змагань до 17.05.2014 року. У разі порушення строків або не надання попередньої або кінцевої заявки до Оргкомітету змагань в зазначені терміни, команди та спортсмени, які не надали таких заявок до змагань не допускаються.
Розміщення спортсменів, тренерів, та представників команд, проводиться за попереднім узгодженням з оргделегатом змагань. У разі неузгодження з оргделегатом кількості осіб від області та місця їх проживання під час змагань, команди будуть розміщені по залишковому принципу.
Приїзд представників команд - 20.05.2014 року (відрядження представників команд - за рахунок відряджуючих організацій). Представники команд надають до секретаріату змагань оригінал заявки, ксерокопії паспортів (свідоцтв про народження) та ксерокопію реєстру сплати членських внесків завірену печаткою ФЛА. При відсутності прізвища спортсмена у електронній базі даних ФЛАУ – обов’язково надається оригінал паспорту (свідоцтва). Для розміщення спортсменів у готелях, представники команд повинні обов’язково надати оргделегату копію наказу про відрядження з поіменним списком, завірений мокрою печаткою.
У день приїзду 20.02.2014 року секретаріат змагань працює з 09.00 до 13.00 лише для остаточних уточнень заявок.
Дозаявки, перезаявки, додаткові заявки на інші дисципліни програми після 14.00 годин дня приїзду не приймаються. Можлива відмова від участі у відповідній дисципліні (корекція стартового протоколу) при умові попередньої письмової заяви від офіційного представника команди до 20.05.2014 року.
Технічна нарада проводитиметься 20.05.2014 о 13.00.
Допуск організаціям, які не надіслали попередню або кінцеву заявки дозволяється лише за умови надання офіційного листа від керівника спортивної організації, що направляє на змагання, та керівника обласної (регіональної) федерації про причини своєчасного ненадання заявок.

Контакти відділу організації та проведення змагань ФЛАУ :02140, Київ, вул. Бориса Гмирі, буд. 2.
Телефон/факс: (044) 220 20 85; 220 20 86.
Контакти: Головний тренер-Кончиц Анатолій Леонідович 096 10 33 749
Оргделегат: Кострицький Юрій
Техделегат: Декальчук Анатолій
Керівник змагань: Нікітенко Дмитро
Головний секретар: Нікітенко Ольга Ісааківна:: bertik@voliacable.com

Комментарии
Нет комментариев
* для добавления комментариев необходимо войти или зарегистрироваться
меню вид спорта календарь

добавить информацию на сайт
  • О сайте
  • Сотрудничество
  • Контакты
  • Добавление инфо
  • Отзывы
  • Статистика
  • Прочее