Тренировки  • Товары и услуги  • Аренда  • Соревнования  • Правила  • Статьи  • Анонсы  • Спарринги  • Барахолка  • Обои  • За компанию  • розыск  • Ссылки

05-06/04 Чемпіонату України з кунгфу 2014


5-6 квітня в Києві, в спортивному манежі Центрального спортивного клубу ЗСУ (бульвар Лесі Українки 25-а) відбудеться чемпіонат України з кунгфу серед чоловіків та жінок.

Змагання будуть проведені у розділах таолу та тайцзіцюань (цюаньшу (кулачне мистецтво) та цісєшу (мистецтво володіння зброєю)), саньда серед чоловіків та туйшоу для чоловіків та жінок.

Чемпіонату України з кунгфу серед чоловіків та жінок
м. Київ

1. МЕТА ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ.

Змагання проводяться з метою:

·        подальшого розвитку і популяризації кунгфу в країні;
·        активізації навчально-тренувальної роботи в спортивних організаціях;
·        підвищення рівня майстерності спортсменів;
·        проведення
цілеспрямованої роботи з виявлення перспективного резерву, підготовки та відбору сильніших спортсменів до складу збірних команд України.


2. ТЕРМІН ТА МІСЦЕ ПРОВЕДЕННЯ.

2.1. Чемпіонат України проводиться 05-06 квітня 2014р. в м. Києві за адресою: бульвар Лесі Українки 25-а (спортивний манеж Центрального спортивного клубу ЗСУ). День приїзду – 04 квітня 2014р. День від’їзду – 07 квітня 2014р.

3. КЕРІВНИЦТВО ПРОВЕДЕННЯМ ЗМАГАНЬ.

3.1. Загальне керівництво організацією та проведенням особисто-командних змагань здійснюється Департаментом фізичної культури та неолімпійських видів спорту Міністерства молоді та спорту України (далі Мінмолодьспорт) та Федерацією кунгфу України (далі Федерація).

3.2. Відповідальність за підготовку місць змагань, організацію змагань покладається на Міністерство освіти і науки, молоді та спорту Автономної Республіки Крим, та головну суддівську колегію, сформовану Федерацією і затверджену Мінмолодьспортом України.

Головний суддя змагань: – Матулевський Микола Анатолійович (м. Київ, міжнародна категорія), тел. 050.551-36-94

4. УЧАСНИКИ ЗМАГАНЬ.

4.1. До участі у етапах та Фіналі Кубка України допускаються збірні команди Автономної Республіки Крим, областей та м. Києва і м. Севастополя, сформовані за результатами регіональних чемпіонатів; до кубкових змагань - команди спортивних клубів, спортивних шкіл та інших організацій. З таолу та тайцзіцюань допускаються учасники за обов’язковою та довільною програмами (середнього та вищого рівнів таолу та тайцзіцюань) з традиційних та сучасних стилів кунгфу не молодше 1998р.н., та у розділі туйшоу - не молодше 1998р.н. Склад команди – 24 спортсмени, 2 тренери, 2 судді, 1 представник. У розділі саньда допускаються учасники не молодше 1995р.н. Склад команди – 18 спортсменів, 1 тренер, 1 суддя, 1 представник.

4.2. Всі учасники змагань повинні мати спортивну форму та обладнання за всеукраїнськими правилами змагань з кунгфу.

5. ПРОГРАМА ЗМАГАНЬ.

5.1. Змагання у розділі таолу та тайцзіцюань проводяться за такою програмою:

А/. цюаньшу (кулачне мистецтво):

·        сініцюань;
·        бацзіцюань;
·        багуачжан;
·        тунбей, фаньцзі, пігуа;
·        імітативні стилі;
·        шаоліньцюань;
·        південні стилі;
·        чацюань, паоцюань, хунцюань, хуацюань;
·        північні стилі;
·        тайцзіцюань;
·        театралізовані поєдинки.

Б/. цісєшу (мистецтво володіння зброєю):

·        мистецтво володіння короткою зброєю;
·        мистецтво володіння довгою зброєю;
·        мистецтво володіння парною зброєю;
·        мистецтво володіння гнучкою зброєю;
·        тайзі з довгою зброєю;
·        тайзі з короткою зброєю;
·        театралізовані поєдинки.

5.2. Вагові категорії в саньда для чоловіків: до 48кг., 52кг., 56кг., 60кг., 65кг., 70кг., 75кг., 80кг., 85кг., 90кг., більше 90кг.; для жінок: до 48кг., 52кг., 56кг., 60кг., 65кг., 70кг., 75кг., більше 75кг. Вагові категорії в туйшоу для чоловіків та жінок: до 50кг., 57кг., 64кг., 71кг., 78кг., 85кг., 95кг., більше 95кг.

6. УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ЗМАГАНЬ.

Чемпіонат України з кунгфу проводиться згідно з діючими всеукраїнськими правилами з кунгфу, затвердженими центральними органами виконавчої влади з питань фізичної культури та спорту за поданням федерації. На змаганнях командні місця визначаються за найбільшої суми очок, набраних учасниками змагань.

7. АНТИДОПІНГОВИЙ КОНТРОЛЬ.

7.1. З метою запобігання використання спортсменами заборонених фармакологічних та інших медичних препаратів у 2013 році проводиться змагальне, позазмагальне та передзмагальне антидопінгове тестування спортсменів Федерації.

7.2. Процедура та регламент проведення антидопінгового тестування відповідають вимогам Кодексу Всесвітньої Антидопінгової Агенції (ВАДА) та Закону України "Про антидопінговий контроль у спорті".

8. НАГОРОДЖЕННЯ.

8.1. Спортсмени, які посіли І - ІІІ місця у своїх вагових категоріях та видах програми таолу і тайцзіцюань (за сумою двоборства – зі зброєю та без такої), нагороджуються дипломами і медалями відповідних ступенів.

Тренери, які підготували чемпіонів, призерів України, нагороджуються дипломами відповідних ступенів.

8.2. Команди, що посіли І - ІІІ місця у чемпіонаті України, нагороджуються кубками і дипломами відповідних ступенів.

9. УМОВИ ФІНАНСУВАННЯ.

Державна служба несе витрати відповідно до Єдиного календарного плану спортивних заходів України на 2014 рік згідно з затвердженим Державною службою кошторисом.

Всі витрати на відрядження учасників, тренерів на змагання: проїзд в обох напрямках, добові, збереження зарплати, розміщення, харчування забезпечують організації, які відряджають.

Витрати на організацію та проведення змагань (оренда залу, нагородна атрибутика, оплата суддів – за окремим викликом Держмолодьспорту) – відповідно до затвердженого кошторису, коштів Федерації та інших позабюджетних надходжень.

10. ПІДГОТОВКА СПОРТИВНИХ СПОРУД.

У відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 1998р. № 2025 «Про порядок підготовки спортивних споруд та інших спеціально відведених місць для проведення спортивних та культурно-видовищних заходів»:

-         підготовка спортивних споруд покладається на їх власників;
-         контроль за підготовкою спортивних споруд та забезпеченням безпеки при проведенні змагань здійснює робоча комісія, яка утворена відповідною м. Києва державною адміністрацією.

Власник спортивної споруди не менш ніж за 4 години до початку змагань зобов’язаний подати до робочої комісії акт про її готовність до проведення змагань.

Невиконання вимог, передбачених цим пунктом, що стали причиною виникнення надзвичайних обставин під час проведення змагань, тягне за собою відповідальність, передбачену законодавством України.

11. МЕДИЧНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЗМАГАНЬ.

У відповідності до "Положення про медичне забезпечення спортивно-масових заходів", що затверджено наказом Міністерства охорони здоров'я України від 27.10.2008 №614, медичне забезпечення спортивно-масових заходів здійснюється Українським центром спортивної медицини, обласними та міськими фізкультурно-лікарськими  диспансерами, центрами незалежно від їх відомчого підпорядкування, відділеннями спортивної медицини лікувально-профілактичних закладів загальної мережі. Для медичного забезпечення змагань залучаються кваліфіковані медичні працівники. Присутність лікаря із спортивної медицини обов’язкова на змаганнях всіх рівнів.

Лікар змагань входить до складу суддівської колегії на правах заступника головного судді. Всі його рішення в межах компетентності обов’язкові для учасників, суддів, організаторів змагань. Лікар представляє в організаційний комітет або суддівську колегію план медичного забезпечення змагань та звіт по їх закінченні.

12. ЗАЯВКИ, ФОРМЛЕННЯ УЧАСНИКІВ ЗМАГАНЬ.

Попередні заявки встановленого зразка на участь у змаганнях надсилаються до (Департаменту спорту вищих досягнень) не пізніше як за 40 днів до початку змагань та на адресу Федерації (02183, м. Київ, вул. Кибальчича 11-В) або факсом (044. 510-95-90) або E-mail (office@gunfu.org.ua).

У попередніх заявках повинно бути вказано таку інформацію: прізвище, ім`я, по-батькові, рік, число та місяць народження, освіту, спортивний розряд чи звання, належність до спортивного товариства чи відомства, кращий результат минулого сезону (12 місяців), тренер.

До участі у змаганнях допускаються спортсмени - громадяни України.

Всі учасники до початку змагань надають до мандатної комісії у день приїзду паспорти, довідку від лікаря з печаткою лікарсько-фізкультурного диспансера про допуск до змагань, ідентифікаційний код та кваліфікаційні книжки спортсменів; поіменну заявку та таблиці відбіркових змагань місцевого рівня, завірені печаткою виконавчої влади з питань фізичної культури і спорту.

Учасники повинні мати з собою страховий поліс.

До змагань допускаються лише учасники в особистому заліку, які підтвердили свою участь в установлений термін.

У разі непідтвердження в установлений термін - команди до змагань допускатись не будуть.

Члени збірної команди серед дорослих, повинні обов'язково приймати участь у Всеукраїнських змаганнях у своїх вагових категоріях які є відбірковими до чемпіонатів Європи і світу.

До змагань допускаються спортсмени, які підтвердили в установлений термін свою участь у змаганнях, при цьому склад команди в іменній заявці має не більше ніж на десять відсотків відрізнятись від складу команди у попередній іменній заявці.

Тренери і учасники змагань повинні мати ідентифікаційний код.

Команда або спортсмени, які не подали вищевказані документи, до змагань не допускаються.

Протоколи про результати змагань, що внесені до Єдиного календарного плану спортивних заходів України, надсилаються до Державної служби молоді та спорту протягом 5-ти календарних днів на адресу:

01601, м. Київ, вул. Еспланадна, 42

Державна служба молоді і спорту України

Департамент спорту вищих досягнень

Оперативна інформація про кількість учасників, кількість регіонів та призові місця команд-учасниць надається до Держмолодьспорту у день закінчення змагань (не пізніше 8-00 у понеділок) за телефоном 098-464-40-63 – Ішков Ігор та на е-mail: Igor Ishkov ishkov@sport.gov.ua


Комментарии
Нет комментариев
* для добавления комментариев необходимо войти или зарегистрироваться
меню вид спорта календарь

добавить информацию на сайт
  • О сайте
  • Сотрудничество
  • Контакты
  • Добавление инфо
  • Отзывы
  • Статистика
  • Прочее